1 d'octubre a les 18.30 h al Fòrum de la Fnac, inauguració de l'exposicióJacint Todó exposa les seves obres per primer cop a Andorra

L'art i la cultura ens fan més cultes. A Pyrénées som uns enamorats de l'art i com ja anem fent des de fa temps aprofitem els nostres espais diàfans per oferir-vos exposicions d'art. És el cas de l'exposició d'obres d'art Refugis de Jacint Todó, que s'inaugurarà al Fòrum de la Fnac el pròxim dimarts dia 1 d'octubre a les 18.30 hores.

 


Jacint Todó exposarà per primer cop a Andorra les seves obres gràcies a la feina de la comissaria Christina de Vreeze. En aquest sentit, de Vreeze considera que els Grans Magatzems Pyrénées Andorra són un referent històric i filantròpic del país i és l'espai idoni perquè un artista com Jacint Todó pugui exposar les seves obres.

La tècnica que utilitza l'artista és mixta d'expressió intimista. Quan va acabar els estudis de Batxillerat es va posar a estudiar a l'escola Massana i Eina, tot i així es considera un artista autodidacta. Jacint s'inspira veient les formes, la música, els moments. Todó observa l'ésser humà, les seves relacions i les exposa en forma d'art. Com deia Baudelaire, l'art és com la poesia. I precisament Todó s'inspira en això. Joan Brossa, l'artista que era el seu amic, deia d'ell, que "Joan Ponç és Beethoven, tu ets Bach".

Les 29 obres de Jacint Todó estaran exposades a Pyrénées i es podran visitar quan el centre estigui obert. Si ho desitgen, també estan a la venda. Els preus de les obres oscil·len entre 2.500 € i 8.000 €.

Les obres d'art estaran exposades fins al 29 de novembre de 2019 a les escales de Grans Magatzems Pyrénées Andorra. No t'ho perdis.