entrevista a paola sasplugasA Andorra trobaràs les joies de PDPAOLA a Pyrénées

A Pyrénées Andorra ens agrada conèixer el producte que venem i descobir una mica l’història de la marca. Com saps, a la secció de bijuteria hi ha una selecció de les joies de PDPAOLA. Hem volgut parlar amb la seva fundadora, Paola Sasplugas, que és d’Andorra.

Com i quan neix PDPAOLA? PDPAOLA va néixer fa 4 anys, com un simple hobby i que a poc a poc va anar creixent. Essencialment va ser gràcies a l’onada d’Instagram, que vam poder donar-nos a conèixer. El paper de les influencers va ser molt important en un inici. Mai hauria pensat que arribaria a ser el que és avui en dia.

Com són les joies de PDPAOLA que trobes a Pyrénées? Les joies PDPAOLA són peces versàtils però a la vegada amb caràcter. Són joies amb les que vas a la moda però sense ser "esclau" de les últimes tendències. La nostra missió és superar les expectatives dels nostres clients a través de la diferenciació constant en disseny, qualitat, serveis, experiència i preu. El compromís amb la qualitat és un pilar fonamental en totes les peces de la nostra marca. Elaborem joies amb Plata de Llei 925, or de 18 quirats i pedres semiprecioses i zirconites.

Per què les dones/noies creus que escullen la vostra marca? La qualitat d’un producte que a més és disseny exclusiu a un preu raonable és vital. Tenim en compte tot el procés de compra, des que una persona navega per la nostra pàgina fins al servei post venda.

Quantes col·leccions hi ha actualment? Solem treure nou a l’any, algunes més completes i d’altres ’single launch’, de només una peça.

Com t’inspires per dissenyar les col·leccions? De tot el que podem; des de la naturalesa, fins al streetstyle combinat amb les tendències que ens agraden de les darreres desfilades. Intentem sobretot que el producte final sigui "portable" per diversos estils de noies.

Si t’apassiona la moda i ets una persona simple però al mateix temps t’agrada anar elegant, descobreix PDPAOLA de la mà de Pyrénées Andorra. Si estàs de visita per la capital d’Andorra, no dubtis a visitar-nos!