ANIVERSARIA Pyrénées estem d’aniversari, vens a celebrar-ho amb nosaltres?

Sortegem cada dia 2.000 € per gastar en 30 minuts. 30 minuts de glòria! Per cada compra de 50 euros, obtindràs una butlleta per entrar al magnífic sorteig que se celebrarà del 23 de març al 2 d’abril a les 19.30 hores, cada dia.

Per participar al sorteig, s’haurà d’indicar el número de telèfon a la butlleta i dipositar-la a l’urna situada a la rotonda de la planta baixa. És imprescindible estar present en el moment del sorteig.

A les 19.30 hores, s’extraurà la butlleta guanyadora de l’urna i es trucarà al número de telèfon indicat. El client/a haurà de presentar-se i identificar-se.

El guanyador/a anirà acompanyat/a d’una Personal Shopper i s’haurà de gastar els 2.000 euros de la targeta regal en un temps màxim de mitja hora en qualsevol de les seccions de Grans Magatzems Pyrénées Andorra (exceptuant a l’agència de viatges).

Un cop exhaurit el temps, es retirarà la targeta. Si l’import de la compra és inferior a 2.000 euros, el client/a perdrà els diners no gastats i si l’import és superior, haurà de pagar la diferència.

; ; ;