caminada i polsera solidàriaAccions solidàries contra el càncer

5a Caminada contra el càncer

L’Associació Andorrana Contra el Càncer (ASSANDCA) organitza amb la col·laboració de Pyrénées Andorra i la Fundació Jacqueline Pradère la Caminada contra el càncer. Enguany es celebra la cinquena edició amb l’objectiu d’incrementar la participació a 1.500 persones i superar les més de 1.300 que van assistir-hi l’any passat.

La cita tindrà lloc el pròxim diumenge 28 d’octubre a les 11 del matí, en un recorregut urbà –el mateix que en la passada edició- apte per a tots els públics de 3,7 km i que passarà per les parròquies d’Escaldes-Engordany i Andorra la Vella.

L’objectiu de la Caminada és recaptar diners per a l’associació i divulgar sobre la conscienciació de la malaltia, que demostra una vegada més com la població andorrana està al nostre costat lluitant contra el càncer, tal com ha explicat el president d’ASSANDCA, Josep Saravia.

Tots els beneficis es destinaran a finançar bona part de les activitats i els serveis que ofereix ASSANDCA, ‘sobretot pel que fa al transport sanitari de les persones afectades per la malaltia que han de desplaçar-se a Barcelona per fer un tractament oncològic, com és el cas concretament de la radioteràpia’.

Totes les persones que ho vulguin poden adquirir ja la seva samarreta de la Caminada 2018 mitjançant una aportació voluntària al servei d’atenció al client, a la quarta planta dels Grans Magatzems Pyrénées. Precisament aquesta aportació voluntària va permetre l’any passat gairebé doblar la recaptació obtinguda, que va passar dels 4.408 € al 2016 als 7.663 € del 2017, mostrant, una vegada més, la implicació de la gent en causes d’aquest tipus. ‘És una iniciativa solidària en què la gent s’hi implica cada vegada més’, ha assegurat el gerent de màrqueting del grup Pyrénées Andorra, Ronald Cabrera, ‘perquè malauradament són moltes les persones que d’una manera o altra s’han vist afectades per aquesta malaltia’.

El recorregut de la cursa popular es manté respecte a l’any passat i la sortida es farà davant de l’entrada del pàrquing dels Grans Magatzems Pyrénées.

Des del servei d’atenció al client s’entregarà també a les persones que facin la seva inscripció un fulletó informatiu per si es volen fer sòcies d’ASSANDCA. ‘És un objectiu sobreafegit’, ha explicat el secretari de la Fundació Jacqueline Pradère, Josep Manzano, ‘perquè el creixement d’ASSANDCA ens farà a tots molt més forts i capaços per fer front a aquesta malaltia, molt present a la nostra societat. És molt important que la gent hi participi’.

Polsera solidària

Compra la polsera solidària contra el càncer al Servei d’Atenció al Client (4a planta) de Pyrénées o a la secció d’accessoris dels Grans Magatzems Pyrénées a partir del divendres 19 d’octubre de 2018. Suma’t al rosa i amb només 8 euros col·laboraràs amb ASSANDCA.

La polsera solidària, dissenyada per la botiga MO, destina els beneficis al finançament del projecte de transports de malalts de càncer que han de seguir tractament fora del Principat.

Enguany s’han fet 2.300 polseres que transmeten solidaritat, força, calidesa i energia.

; ; ;