AMETLLER ORIGENAhir, a l’hort; avui, al plat

 

A les set del matí, la fruita i la verdura arriben fresques i tendres a Pyrénées Andorra. El dia abans s’han collit en un punt òptim de maduració, s’han seleccionat i, després de més de dues hores de viatge, han travessat la frontera. Un procés que es repeteix cada dia perquè gaudiu d’una fruita i d’una verdura com les d’abans.

La nostra missió és oferir-vos un producte fresc de qualitat perquè convertiu cada àpat en una experiència saludable. A Ametller Origen conreen la terra amb esforç per preservar les propietats genuïnes dels aliments i contribuir a una bona alimentació i a una bona salut de les persones.

Ametller Origen té més de 1.200 hectàrees conreades repartides per tot l’eix mediterrani. Els pagesos conreen la fruita i la verdura tot valorant les condicions de la terra i les característiques meteorològiques.

Les maduixes del Maresme

Les maduixes del Maresme tenen una textura molt agradable i han estat collides a primera hora del matí per tenir una temperatura estable. A més, s’han collit en el punt de maduració òptim perquè arribin a la botiga amb tot el seu sabor i la seva aroma.

; ; ;