Descomptes a l'espai llar Amb l'any nou, arriba el mes del blanc

Pyrénées Andorra celebra el Mes Blanc per iniciar l'any. Unes ofertes immillorables que trobareu a l’Espai Llar situat a la tercera planta. La roba de llar de les millors marques, al millor preu. 

A casa, et sentiràs sempre a gust. 

Promoció 

(1) Descomptes de fins al 50% en les marques Sylvie Thirriez, Jalla, Tommy Hilfiger, Descamps, Yves Delorme, Kenzo, Hugo Boss i Coincasa en productes seleccionats i no acumulable a altres promocions o descomptes.

EXCLUSIU MY PYRI

(2) Descompte del 20% en compres a partir de 100 €, per tiquet i en productes i marques seleccionades, i no acumulable a altres promocions o descomptes. S'exclouen d'aquesta promoció les marques: Sylvie Thirriez, Jalla, Tommy Hilfiger, Descamps, Yves Delorme, Kenzo, Hugo Boss.

EXCLUSIU MY PYRI PAY

(3) Totes les compres fetes del 7 de gener al 14 de febrer del 2021 amb la targeta My Pyri Pay es cobraran a la facturació de l'1 d’abril del 2021 i s'ha de comunicar a l'hora de passar a pagar per la caixa.

* Crèdits amb la Targeta My Pyri Pay a 3 i a 6 mesos sense interessos (a partir de 180 €). Les quotes mensuals dels crèdits a 6 mesos no inclouen el cost de l'assegurança obligatòria, que representa l'1% de l'import.

Les despeses d'obertura de dossier pugen a 9,41 €. El cost de l'assegurança i les despeses d'obertura de dossier s'afegeixen a la primera quota. 

Per a més informació, el client es pot adreçar al Servei d’Atenció al Client, situat a la quarta planta dels Grans Magatzems Pyrénées. 

Crèdits subjectes a l'aprovació per part de la Financera Pyrénées, SAU.

Promoció vàlida del 7 de gener al 14 de febrer del 2021.