Pyrénées Stories

Anem de calçotada

La secció d'alimentació de Pyrénées t'ofereix manats de fins a 25 calçots

Ja hem sentit a parlar en més d'una ocasió de la importància de menjar productes de temporada. Escollir aliments de temporada és bo per la salut, el medi ambient i també es nota en el preu. Quan consumim, per exemple, les verdures que toquen en funció de la temporada de l'any, les ingerim en el seu millor moment, en el seu punt òptim de maduració. I això es nota en el seu gust, aroma i textura. A més, en haver estat recol·lectats en el moment idoni, presenten un contingut més elevat en vitamines i minerals. I això passa amb el producte que presentem avui, el calçot.

De fet, aquest producte s'acostuma a menjar tot fent una festa. Anar de calçotada comporta reunir amics o familiars entorn una taula i una brasa, on es couran els calçots. La secció d'alimentació de Pyrénées Andorra ja disposa d'aquest producte de temporada i te l'ofereix en manats d'entre 20-25 calçots a un preu de 5,99 euros.

Això sí, el calçot (també conegut com a ceballot) s'ha d'acompanyar d'una bona salsa de romesco. Per això, Pyrénées Andora t'ofereix un pack calçotada que inclou els calçots (manat de 20-25 calçots), la salsa romesco i un pa del Pirineu de quilo de l'Espícula a un 15% de descompte sobre el valor dels productes.