Les rebaixes a AndorraAprofita les rebaixes a Andorra fins al 31 d’agost! Ofertes excepcionals a totes les seccions de la teva botiga

Celebra les rebaixes del 2017 fins al 31 d’agost!

Rebaixes

Per als nostres clients estrangers, volem fer cinc cèntims sobre les rebaixes a Andorra. Com passa en molts altres països de la Comunitat Europea, a Andorra les rebaixes es regulen mitjançant una legislació comercial concreta i específica pel que fa a la seva data d’inici i finalització. Els comerciants poden oferir els descomptes que creguin convenients, sense límits. Igual que en d’altres països com França, les condicions d’intercanvi durant aquest període són més restrictives en funció del tipus de comerç. En canvi, el servei postvenda i de devolució funciona sense canvis.

Descomptes increïbles gràcies a un IVA únic!

Si Andorra és coneguda per les rebaixes, en gran part és per la diferència d’IVA. Concretament, el país té un IVA del 4,5%, és a dir, una diferència de més del 15% respecte a França. Gràcies als seus preus únics i a les seves rebaixes abundants, tant Andorra com els Grans Magatzems PYRÉNÉES són una destinació de compres imprescindible.