Serveis que oferim durant la crisi sanitària del Covid-19 Ara i sempre serem al teu costat

Sabem que la crisi sanitària del Coronavirus preocupa a tota la població i davant d'aquesta situació excepcional volem estar al teu costat com hem fet sempre.

 

1. Compra en línia d'alimentació 

Demanem paciència. El subministrament està garantit, però a causa de l'alta demanda de comandes és possible que hi hagi retards. Pots fer la compra d'alimentació fent clic aquí

Demanem prudència i seny. En cas, que no puguis fer la compra per Internet, pots anar al supermercat de dilluns a diumenge de 9.30 a 20 hores seguint les estrictes mesures de prevenció. 

Actualització 26/03/2020:

A partir del divendres 27 de març de 2020 i fins a nou avis la secció d'Alimentació de Pyrénées Andorra obrirà de les 9 a les 17 hores. 

De 9 a 10 h l'accés està reservat per al col·lectiu de risc: gent gran, dones embarassades i persones amb mobilitat reduïda. 
I a partir del 5 d'abril, i fins a nova ordre, els diumenges estarà tancat

Amb aquest nou canvi horari, aconseguirem reduir la mobilitat de les persones, donar descans al nostre personal i donarem millor servei de compra en línia. Recordem que només quedant-nos a casa podrem fer front a aquesta pandèmia. 

Més informació

 

2. L'agència de viatges al teu costat 

L'agència de viatges de Pyrénées Andorra està al servei de tots els clients davant la situació excepcional que s'està vivint amb la crisi del coronavirus. Entenem la incertesa i el nerviosisme que es pugui estar vivint però demanem que totes les persones que tinguin viatges contractats amb nosaltres estiguin tranquils. 

Et pots posar en contacte per a qualsevol dubte a través dels correus electrònics dels nostres professionals: imma.codina@pyrenees.ad i manel.sanchez@pyrenees.ad 

A més, hi ha atenció telefònica de 9.30 a 13.30 i de 15 a 19 hores trucant al +376 880 194. 

Els nostres professionals estan organitzats amb torns per poder donar resposta a totes les vostres inquietuds. 

 

3. NO ENS DESCUIDEM DE LES MASCOTES

La botiga de mascotes Yorky´s de la 3a planta us ofereix tot el seu assortiment d'alimentació Premium per a les vostres mascotes.

Som conscients de la importància de no variar la marca en l'alimentació de la vostra mascota.

Només cal enviar correu electrònic amb la teva petició a: parlem@pyrenees.ad i també ens els pots demanar al telèfon 880 100. 

No cal que surtis de casa, t'ho entregarem amb el nostre servei a domicili.

#QUEDATACASA