PRODUCTESBabycook a Pyrénées Andorra

La gran majoria de mares i pares hauran sentit a parlar del robot de cuina Babycook Béaba. Molts de vosaltres ja teniu el robot de cuina a les vostres llars, i els que no el teniu, no espereu més! És la millor opció per preparar els àpats amb el menys temps possible per als petits de la casa.

El gran descobriment Babycook és ideal per a fer purés i plats saludables sense necessitat d’estar moltes hores a la cuina. El robot de cuina permet cuinar, escalfar, triturar i descongelar els aliments. Totes les funcions en un sol aparell!

La cocció al vapor és molt ràpida, amb només 15 minuts obtindràs els resultats i, a més, preserva els sabors i les vitamines dels aliments.

La Babycook té un recipient amb una capacitat de 1.100 ml, la millor opció per preparar més quantitat si es necessita. I també, a Grans Magatzems Pyrénées Andorra trobaràs la versió més gran, la Babycook Plus. Aquesta conté dos recipients de 1.100 ml.

A la secció de puericultura de la planta 1 de Pyrénées Andorra trobaràs el robot de cuina Babycook al millor preu i tots els accessoris Béaba pensats per a la conservació dels aliments.


GRANS MAGATZEMS PYRÉNÉES a Andorra la Vella, Avinguda Meritxell 11

Horaris d’obertura
De dilluns a dissabte : 09h30 - 21h00
Diumenge : 09h30 - 20h00