GOLD COLLAGEN A ANDORRABeu salut, beu bellesa

Aquest dimecres, 21 de març, a les 19 hores al Bufet El Grill, la directora mèdica de l’empresa Codigo 372 i distribuïdora de Gold Collagen a Espanya i Andorra, Sara Segovia, impartirà la xerrada ’Beu salut, beu bellesa’ per parlar dels beneficis del col·lagen.

Per començar a entrar en matèria, hem parlat amb la doctora Segovia:

Què és el col·lagen?
És la proteïna més abundant del nostre cos, correspon a un 30% del total de proteïnes corporals. Es troba al nostre organisme de manera natural. L’1,5% es comença a perdre a partir dels 25 anys. Forma part del procés d’envelliment, l’estrès, la mala alimentació, la pol·lució i la falta de son.

Per què és tan important el col·lagen?
S’encarrega de donar força i estructura a les articulacions, ossos, lligaments, tendons, cabell, ungles, pell (80%), dents i genives.

A on podem trobar el col·lagen?
A la carn de porc, pollastre, gall d’indi, peix, fruita, verdures, ou, fruits vermells, fruits secs. I després existeixen complements alimentaris com ara Gold Collagen, que conté vitamina C, que és essencial per a la formació de col·lagen.

Quins productes ofereix Gold Collagen?
Tenim tres tipus de complements alimentaris:

 • Gold Collagen Pure: És un complement líquid de bellesa dissenyat per a dones que busquen potenciar la bellesa de la pell i lluitar contra l’aparició dels primers signes d’envelliment. Ajuda a augmentar els nivells de col·lagen natural.
   
 • Gold Collagen Active: Està especialment pensat per a homes i dones que porten un ritme de vida actiu o que practiquen esport de manera regular.
   
 • Gold Collagen Forte: És un complement alimentari ideal per a persones majors de 40 anys, ja que contribueix a un reforç dels ossos, articulacions, minimitza l’osteoporosis, augmenta la biodisponibilitat i actua com antioxidant.
   

  I quins beneficis s’obtenen amb Gold Collagen?
  Segons els estudis clínics, s’ha demostrat que amb l’ús diari i continuat de Gold Collagen, en dues setmanes ja es comença a notar una millora amb el cabell i les ungles, en sis setmanes, augmenta la hidratació de la pell i entre les sis i les nou setmanes es redueix un 27% les línies d’expressió i un 15% les petites arrugues.

 

Podràs trobar el reguitzell de productes de Gold Collagen a Andorra a Grans Magatzems Pyrénées Andorra a la secció de Parafarmàcia de Pyrénées.