Segona unitat al 40% de descompteBlack Friday a Andorra

El Black Friday o conegut també com el divendres negre és una tradició americana que s’ha expandit per a molts països del món i també ha arribat al País dels Pirineus. És un dia que els comerços fan ofertes, promocions i descomptes. El Black Friday coincideix sempre amb l’últim divendres de novembre, l’endemà del dia d’Acció de Gràcies, que se celebra el quart dijous de novembre. A més, aquest dia marca l’inici de les compres de Nadal. Molta gent aprofita aquest dia per avançar-se a les compres de Nadal i, a més a més a un preu molt especial.

Promocions de Black Friday a Pyrénées

Enguany les promocions de Black Friday s’avancen un dia, el dijous 22 de novembre ja podreu gaudir dels descomptes especials.

  • Moda: 40% de descompte per a la segona unitat en marques i productes seleccionats.
  • Alimentació: 50% de descompte en la segona unitat en productes seleccionats.
  • Fnac: Fins al 50% de descompte (1) en milers de productes a la Fnac d’Andorra la Vella i el Pas de la Casa. 50% de descompte (2) en cinema. 3x2 en música (3).
    (1) Consulta condicions i exclusions.
    (2) 45% de descompte directe + 5% de descompte directe habitual per a Socis. (3) Et regalem el de menor import.
 

Els orígens del Black Friday

Hi ha vàries versions sobre l’origen del Black Friday. Una de les històries explica que el Black Friday va sorgir perquè dos financers de Wall Street, el divendres 24 de setembre de 1869, després d’un dia de treball dur per aconseguir beneficis van fracassar i el mercat va fer fallida. Una altra història recull que el nom de Black Friday té a veure amb què els comerços després d’un any de poques vendes i d’estar amb números vermells, amb l’arribada del Nadal va fer que la dinàmica canviés i els comerços comencessin a obtenir beneficis. Una tercera història explica que el terme Black Friday té els seus orígens a Filadèlfia. L’endemà de l’acció de Gràcies, tothom sortia al carrer i hi havia molt transit. En aquell moment, els oficials de policia van començar a utilitzar aquesta mot.