Somia és Nadal Bon Nadal i feliç 2020

Somiar és la joia del Nadal. Somiar de nit i de dia. Arriben moments plens de glòria i felicitat. Quan comencen a caure les fulles dels arbres i veiem sortir fum de les xemeneies de les llars d’Andorra és senyal que el Nadal ja està trucant a la porta. I amb l’arribada de les festes, arriben els moments més dolços, els àpats més tradicionals i els somnis més màgics. 

 

Hem preparat com cada any una revista feta amb molta passió. Fent clic aquí la podeu veure. Esperem que us agradi! 

I en nom de Pyrénées Andorra i de tots els treballadors us volem desitjar unes bones festes de Nadal plenes de glòria, felicitat, somnis i passió. 

 

No paguis les compres de Nadal fins aL MARÇ

Promoció vàlida per a tots el clients residents a Andorra amb la Targeta Pyrénées*

Les compres realitzades fins al 15 de gener del 2020 es cobraran en tres o sis terminis mensuals d’igual import a partir del 29 de febrer del 2020.

Per acollir-se a aquesta promoció, cal sol·licitar-ho al Servei d’Atenció al Client abans del 15 de gener del 2020.

Més informació al Servei d'Atenció al Client o al telèfon 880 100.

 

*El període de finançament correspon a la facturació de desembre (21/11/19 al 18/12/19) i gener (19/12/19 al 15/01/20). Crèdit a 3 i a 6 mesos amb un 5% d’interessos de l’import del crèdit. No inclouen el cost de les despeses d’obertura de dossier que pugen a 9,41 € per als crèdits a 3 i 6 mesos i als crèdits de 6 mesos no inclouen el cost de l’assegurança obligatòria que representa l’1% de l’import del crèdit. Promoció subjecta a l’aprovació per part de la Societat Financera Pyrénées, SAU.