A partir del 5 de juliol, a la secció de moda de dona trobareu un nou corner de la marca juvenil, Brownie Brownie a Pyrénées

El divendres 5 de juliol Pyrénées Andorra obre el nou corner de Brownie a la secció de moda de dona. Una marca de roba espanyola fundada el 2006 pel matrimoni format per Mercedes Ortega i Juan Morera. Brownie s’ha consolidat com una de les firmes referents dins del sector de la moda juvenil i amb un estil marcat per la tendència casual. 

 

A Pyrénées apostem per la moda jove perquè és fresca, atrevida i còmode. Els total looks que ofereix Brownie compleixen aquests tres requisits. L’essència mediterrània i boho chic protagonitzen els looks d’aquesta firma per a les dones més cosmopolites i urbanes. 

Les col·leccions es caracteritzen per oferir bàsics atemporals i peces de roba de major tendència amb una bona relació qualitat-preu. Brownie aposta per un estil molt proper al californià amb lemes en anglès i logotips que et reporten a la cultura americana. També predominen els colors i els estampats. A més, Brownie renova les col·leccions i va actualitzant els models de forma més habitual.

Brownie vol ser la marca de referència en moda per a adolescents i dones amb un esperit jove. Els seus dissenys d’estil mediterrani enamoren a un públic molt ampli combinant el casual amb l’esportiu.  Els estilismes de la marca es basen en la feminitat, la qualitat i l’elegància.

La moda s’actualitza a passes de gegant i quan anem a les botigues veiem peces de roba totalment diferents de les que veiem la setmana anterior. Aquest fet agrada a les persones que gaudeixen de la moda com a part essencial del seu estil de vida. 

Els Grans Magatzems Pyrénées Andorra sempre hem apostat per la moda i els professionals treballen i visiten els showrooms i esdeveniments de moda de tot el món perquè les últimes tendències arribin al centre d’Andorra com a primícies. Des de fa temps apostem per la moda jove i això es veu reflectit a la botiga amb incorporacions de noves marques i amb corners renovats.