Bunyols de QuaresmaBunyols de Quaresma, els dolços de tradició

És tradició menjar bunyols de Quaresma a partir del dimecres de Cendra i fins passada la Setmana Santa. Per això, a la fleca de Grans Magatzems Pyrénées Andorra trobaràs els millors bunyols de Quaresma elaborats artesanalment.

Perquè el resultat final sigui exitós, és molt important tenir cura del procés d’elaboració. Per això, el nostre prestigiós pastisser prepara la massa i la deixa fermentar durant unes hores. Aquest acurat procés permet que el resultat final pugui delectar els vostres paladars amb una textura esponjosa i molt saborosa.

I si ets un gran amant dels bunyols, no et perdis els bunyols farcits de nata i crema que trobaràs a la fleca de Grans Magatzems Pyrénées Andorra els dissabtes i diumenges.

Ingredients
Farina
Ou
Sucre
Anís
Pell de llimona
Mantega
Sal
Llevat
Llet

Preu
25,99 €/kg

I...Què diu la tradició?

Després de la disbauxa del Carnaval arriba la Quaresma! Un període de 40 dies que segons la tradició cristiana practicaven el dejuni i l’abstinència. La tradició de menjar bunyols de Quaresma a aquesta època de l’any s’atribueix a la necessitat d’endolcir els dies per tal que la penitència fos més fàcil de portar.