La Creu Roja Andorrana ha impulsat aquesta iniciativa per aquest cap de setmana, 20 i 21 de juny Campanya solidària de recollida d'aliments

La Creu Roja Andorrana ha engegat la campanya solidària de recollida d’aliments aquest cap de setmana, 20 i 21 de juny. I des de Pyrénées Andorra, com no podia ser d’una altra manera, ens hem implicat amb la causa. 

Amb aquesta campanya es pretén cobrir necessitats bàsiques i donar servei de distribució alimentària. La recent crisi sanitària ha deixat escenaris complicats i d’aquesta manera es podrà atendre a les persones en situacions de dificultat a causa del coronavirus. 

DONACIONS A LA CREU ROJA ANDORRANA 

L’entitat demana a la població que participi en l’acció solidària i aporti productes alimentaris bàsics com pastes, arròs, olis, conserves, aliments per a infants i nadons, així com productes d’higiene i de neteja per a la llar. Exclouen els productes frescos de les donacions.


La recollida es realitzarà a través de voluntaris a cada supermercat per animar els clients a participar-hi. A la porta de la segona planta, d'alimentació, trobareu l'equip de voluntaris i allà mateix podreu deixar els aliments i/o productes que vulgueu donar. 

Recordem que l'horari d'alimentació és de dilluns a diumenge de 9.30 a 20 hores.