tradicionsCastanyada vs Halloween

És tradició que la vigília de Tots Sants se celebri la Castanyada, però els darrers anys també hem sentit a parlar molt de la celebració anglosaxona de Halloween. Aquesta festivitat se celebra a molts països del món per tal de recordar als difunts.

Per celebrar la Castanyada, res millor que un bon menjar i un bon beure

Els panellets, les castanyes, el moscatell, els moniatos i la carbassa són aliments que estan molt presents en aquestes dates a les nostres llars per celebrar la festivitat de Tots Sants.

A Espícula, la fleca de Pyrénées Andorra, trobaràs panellets elaborats artesanalment. N’hi ha de coulant, caputxino, llima llimona, xocolata blanca i gerds, coco, codony i per als més fidels a les tradicions, de pinyons. Es recomanable encarrega’ls si no et vols quedar sense panellets artesans elaborats a Andorra. Pots fer la reserva trucant al 880 186. I a alimentació de Pyrénées trobaràs les castanyes, els moniatos, el moscatell i les carbasses més divertides per celebrar Halloween.

Sabies per què es tradició menjar castanyes per Tots Sants?

Anys enrere, els campaners de les esglésies tocaven intensament les campanes per indicar als veïns de l’arribada del moment de pregar pels seus difunts. Fer aquesta acció durant tant temps produïa un gran cansament i per agafar forces, menjaven un fruit de l’època per recuperar energia i que a més els ajudava a combatre el fred.

T’esperem a Grans Magatzems Pyrénées Andorra amb tot el que necessites per celebrar la festa!