Pyrénées Stories

CC GLOW

Nou tractament Espai Beauty

A l'Espai Beauty hi trobaràs una àmplia gamma de tractaments i productes pel teu benestar.

Estem molt contents d'incorporar com a nou tractament "CC GLOW" per a la teva pell. 

En què consisteix el tractament CC GLOW? 

L’aplicació de CC Glow és un tractament antiedat regenerant no invasiu amb efecte acumulatiu d’inducció que aconsegueix, amb microagulles, que els productes penetrin a les capes més profundes de la nostra pell. 

Quins beneficis veurem en la nostra pell? 

Aquest tipus de tractament, gràcies als seus actius, millora i homogeneïtza el to de la nostra pell aportant lluminositat i hidratació millorant l’aspecte de la pell. 

Se suavitzen les arrugues, les ulleres es redueixen, es dissimulen les taques i les cicatrius, i es millora en to sense un efecte cobrent donant un aspecte natural des de la primera sessió. 

CC Glow aportarà els avantatges d’un maquillatge sense ser-ho. Com més sessions, més es nota el resultat. 


Quins són els principals actius del tractament? 

La seva fórmula és rica en diferents principis actius naturals amb l’àloe vera, la vitamina C i l’àcid hialurònic, entre altres, juntament amb diferents pigments. 

  • Àloe Vera: Calmant, antiinflamatori i hidratant. 
  • Àcid hialurònic: Hidratant, estimula la síntesis de col·lagen. 
  • Hibiscus Sabdariffa: Antioxidant obtingut de la flor de Jamaica. 
  • Elastina: Proteïna natural de la pell. 

Quines són les diferentes tonalitats? 

Trobarem 4 tonalitats, de la més clara a la més fosca: Porcelain, Light, Medium y Dark Brown. 4 tonalitats per adaptar-se a qualsevol to de pell. 

Duració del tractament:

En funció del tipus de pell dura al voltant de sis mesos i es recomana fer unes 4 i 5 sessions. És un tractament acumulatiu de manera que l’aspecte de la pell millora al llarg de les sessions. 

El nostre personal especialitzat està a la teva disposició per qualsevol dubte o consulta que necessites. T'esperem a l'Espai Beauty a la 3a planta del nostre centre.