la tendència de moda SS19Com anirem vestits aquesta primavera i estiu?

Encara que ja a molts aparadors veiem algunes peces de la nova temporada hem volgut descobrir i endinsar-nos en la nova col·lecció de primavera i estiu del 2019. Quins colors es portaran? Quines textures? Aquestes són algunes de les preguntes que ens fem quan hem de començar a renovar l’armari per a la nova temporada.

A Pyrénées Andorra volem que vagis a la moda i per això, el nostre equip de professionals visiten showrooms, fires i passarel·les d’arreu d’Europa per descobrir quina és la tendència i portar-la així al centre d’Andorra.

Les col·leccions de primavera/estiu 2019 (SS2019) són sorprenentment molt femenines. Els tons clars i pastels (rosa, blau cel i crus) els veiem molt presents. La tendència animal print que va protagonitzar la temporada d’hivern seguirà sent molt present.

Com dèiem, la tendència de l’animal print és molt present però la del lleopard sempre és una de les més escollides per les firmes. Encara que també hem vist altres propostes com l’estampat de zebra.

La moda de l’estampat animal el veiem present en moltes peces de roba però podríem dir que per la nova temporada es combina amb els colors fluor. La moda dels colors neons faran que obtinguis combinacions totalment explosives. Però per les que no us atreviu, no patiu, perquè també continua la tendència “animalier” en la seva versió més clàssica.

El rosa és el nou negre. És un color que veurem present en moltes peces de roba.

Els estampats de flors venen molt presents i els veurem en moltes ocasions en vestits, tops i faldilles. El romanticisme pren forma de brusa aquesta temporada i esdevindrà un ítem necessari.

La logomania/Re-action i les peces de roba amb personalitat també serà molt present amb missatges divertits i molt visuals.

Els estampats amb pics (topos) seguiran sent un clàssic amb la versió del Black and White.

Les sandàlies que veurem als aparadors seran majoritàriament còmodes i informals utilitzant materials de punt i neoprè. Les sabates més modernes presenten una estètica molt voluminosa.

Realment la tendència d’estiu i primavera d’aquest any és molt àmplia i trobem opcions per a tots els gustos. Als Grans Magatzems Pyrénées Andorra trobareu les propostes de moda que hem vist a les passarel·les internacionals.

; ; ;