Mesures excepcionals durant la crisi sanitària del Coronavirus Com he d'anar al supermercat?

La situació de crisi sanitària que s'està vivint actualment a conseqüència del ràpid contagi del Coronavirus, ha fet que hàgem hagut de prendre mesures excepcionals al nostre centre d'Andorra la Vella. 

Les institucions recomanen no sortir al carrer si no és estrictament necessari. Per aquest motiu us proposem les seguents opcions per fer la compra d'aliments: 

en línia

Utilitza la Compra Super Fàcil, el nostre supermercat en línia. Obert 24 h.

PER TELÈFON

Truca al 880 186 o al 880 456. Per evitar saturacions, aquest servei queda RESERVAT A LA GENT GRAN SENSE ACCÉS A INTERNET. Agraïm la vostra col·laboració. 

 

Tot i així, insistim que es compri allò que sigui necessari i no es faci res excepcional perquè l'ABASTIMENT D'ALIMENTS ESTÀ I ESTARÀ GARANTIT. 

Els treballadors que vinguin a portar la compra a les vostres llars també ho faran seguint les precaucions. 

I com a últim recurs, si us heu de desplaçar al supermercat, recomanem que seguiu aquestes indicacions. 

NOMÉS ESTÀ OBERT EL SUPERMERCAT (ALIMENTACIÓ). De dilluns a diumenge de 9 a 17 h fins a nou avís. Amb aquest horari reduït aconseguirem reduir la mobilitat de les persones i donarem millor servei de compra en línia. Recordem que només quedant-nos a casa podrem fer front a aquesta pandèmia. 
DE 9 A 10 h L'ACCÉS ESTÀ RESERVAT PER ALS COL·LECTIUS DE RISC: gent gran, dones embarassades i persones amb mobilitat reduïda.

Demanem que es prengui consciència. Alguns dels treballadors del nostre grup s'han de desplaçar als seus llocs de treball per poder garantir l'abastiment de les necessitats bàsiques. Per aquest motiu, demanem que s'extremin les precaucions i es respectin les mesures. 

Fem cas! Demostrem que som un gran país. Queda't a casa, nosaltres et portarem els aliments.