Aprofita el 20% de descompte en la compra de dos o més productes a la parafarmàciaCom preparar la motxilla per anar de campaments? 

Aquestes alçades d’any ja comencem a preparar la motxilla per anar de campaments. Hi ha qui va a la platja, hi ha qui va a la muntanya però el que sí que està clar és que no et pots deixar de posar coses importants a la maleta. 

Com preparar la motxilla per anar de campaments? 

És molt important fer-ho amb temps, les presses no són bones. I també recomanem fer una llista i anar marcant el que ja has posat a dins la motxilla, d’aquesta manera no et deixaràs res! Però... anem a fer un repàs. 

Al necesser no et pots deixar el xampú, el gel de bany, l’anti mosquits, l’anti polls, la protecció solar facial i corporal, la pasta i el raspall de dents, la pinta, la colònia i el desodorant.  Per preparar el necesser trobaràs tot el que necessites a la parafarmàcia de Pyrénées. I, a més, si aprofites i ho compres entre el 14 i el 30 de juny del 2019, gaudiràs d’un 20% de descompte en la compra de dos o més productes. 

I la roba i el calçat també és molt important que el sàpigues escollir. Primer de tot mira el temps que farà i així fas una previsió més acurada del que necessites posar a dins la maleta. Tot i així, els imprescindibles són un impermeable, un jersei o dessuadora, un banyador i una gorra per protegir-nos del sol i les inclemències meteorològiques. 

A la secció de moda infants trobareu els total looks que necessiteu per anar de campaments. Aniran còmodes i a la moda. Us fem algunes propostes: