Pyrénées Stories

Comença el Trofeu Escolar Pyrénées

Més d'un centenar d'infants aficionats a l'handbol hi participen

El Grup Pyrénées i La Federació Andorrana d'Handbol (FAH) han presentat aquest divendres la quarta edició del Trofeu Escolar d'Handbol Pyrénées. En l'acte, que s'ha celebrat a la secció d'esports dels grans magatzems, hi eren presents el president de la FAH, Gerard Pifarré, el director tècnic de l'entitat, Edgar Serra, i el responsable de màrqueting de la secció d'esports, Miquel Escayola.

Pifarré ha recordat que "a causa de l'aturada que ens va provocar la pandèmia, l'any passat no vam poder celebrar el torneig" però "enguany sí ho farem". En aquesta ocasió i per evitar aglomeracions d'infants, l'activitat no es concentrarà en un sol dia, com fins ara, sinó que es dividirà en dues trobades: una el pròxim dilluns 18 d'octubre, i la pròxima "està prevista a principis de 2022". Està previst que dilluns vinent, entre les deu del matí i l'una del migdia, uns 110 infants provinents de l'escola Janer participin en aquest trofeu. Es tracta d'una competició lúdica i educativa, "ila seva principal característica és que no es compten els gols, ja que no té aquesta finalitat", ha recalcat Pifarré.

A més a més, el president de la FAH ha volgut "agrair que una empresa de renom com és Pyrénées ens doni suport en aquesta aventura per acostar l'esport als més joves". I mostra d'això, és el patrocini que el grup empresarial andorrà té en les samarretes que portaran els participants. En nom del Grup Pyrénées, el responsable de màrqueting de la secció d'esports, Miquel Escayola, ha destacat que "és molt important per a nosaltres poder participar en iniciatives com aquestes, que permetin acostar l'esport als més joves, i és per això que treballem conjuntament amb la Federació d'Handbol per dur a terme activitats com aquesta".