parafarmàcia i cabina d'estèticaConeixes la màscara Unicskin Unicled Korean Mask?

La teràpia amb llums LED de la màscara coreana és un tractament senzill, eficaç, no invasiu i alternatiu a altres com les infiltracions d’àcid hialurònic, els pílings químics o el resurfacing amb láser.

Per què serveix?

Les llums estimulen la creació de col·lagen i elastina i elimina la col·lagenasa, que és l’enzim responsable de l’embelliment. La màscara conté set tipus de llums, per cobrir les diferents necessitats de la pell com les arrugues, l’acne, les taques, la flacciditat, la pell esgotada i la falta de llum, entre d’altres.

No té cap efecte secundari i podràs tenir cura de la pell facial des de casa. Amb molt poques sessions començaràs a notar els resultats. A més, és una tècnica que no fa mal i és relaxant. Te la pots posar quan estiguis per casa, és còmode i fàcil d’utilitzar.

El procediment ideal que recomanen les professionals és primer netejar la pell, a continuació, posar la màscara durant 30 minuts i escollint la llum que vulguis, i per últim, posar crema hidratant.

La màscara Unicskin la pots trobar a la parafarmàcia de Pyrénées o si ho prefereixes pots fer sessions a la cabina d’estètica de la tercera planta.