Els millors trucs de la mà del maquillador de Shiseido, Antonio Serrano Consells per maquillar-te per Nadal

Ara que s’apropen els sopars d’empresa, amb les amigues, amb els companys de classe i els dinars familiars et proposem alguns consells per maquillar-te i aconseguir la millor versió de tu. 

Per a la duració del maquillatge és molt recomanable utilitzar una prebase, un producte per preparar la pell, augmentar la duració del maquillatge i aconseguir un acabat més suau i sedós de la pell. Shiseido et proposa el refining Makeup. Aplicar el producte sobre aquests punts dels rostre: front, galtes, nas i barbeta i escampar el producte amb l’ajuda de la punta dels dits. 

El fons de maquillatge també és molt important perquè serà l’encarregat de fer que el maquillatge t’aguanti. Shiseido en aquest cas et proposa el Synchro Skin Self-Refreshing Foundation. És una base de maquillatge desenvolupada amb la nova patent dels seus laboratoris: el complex ActiveForce.

Amb aquesta tecnologia han aconseguit que la base de maquillatge es transformi en una segona pell en sincronia amb el medi que l'envolta. D'aquesta forma la base és capaç de resistir a la humitat, adaptar-se al moviment facial, absorbir l'excés de greix i difuminar la llum per aconseguir un efecte de recent aplicat que dura tot el dia.

És important intensificar la mirada per això utilitza Kajal Inkartist el to Nippon Noir (negre profund). Difumina el producte per tota la parpella mòbil per crear un efecte fumat i utilitza una ombra amb efecte metàl·lic per a crear un acabat tornassolat. Un parell de capes de màscara de pestanyes en color negre i una mica de il·luminador sota de la cella.

Fer servir un il·luminador no és sinònim d'un acabat glitter, només cal aprendre a utilitzar-lo. Aplicar amb tocs amb la punta dels dits en els pòmul i el nas si volem realçar aquestes faccions. Si ho apliques sota la cella, aconsegueix obrir la mirada. Una opció és Aura Dew de Shiseido un producte 3 en 1, ja que serveix tant per a ulls, cara i llavis. 

Aporta molt volum als llavis amb ajuda d'un labial en textura gel com Visionairy GelLipstick. Tria el to que més t'agradi. El color vermell queda bé a tot tipus de pells i llavis. Afegeix una gota d'CrystalGel Gloss per aportar-li un extra de volum.