-20% per la compra de 2 o més productes*Consells per protegir la pell del fred

La pell està exposada a molts factors meteorològics: al vent, al sol i al fred, entre d’altres. Hem volgut parlar amb un dermatòleg del país, el doctor López Gil, director mèdic de Dermandtek per conèixer de més a prop els desperfectes de la pell quan s’exposa al fred i alguns consells per cuidar la nostra pell.

Com afecta el fred a la pell? Quins efectes negatius té?

En el cas d’Andorra, hem de tenir en compte que a part del fred tenim un clima molt sec, per tant, és molt freqüent trobar casos de sequedat de pell, així com brots de dermatitis atòpica i psoriasis.

En alguns casos, a causa de la sequedat, poden aparèixer taques fosques, sobretot a les cames per un tema de falta de reg sanguini i es caracteritzen per provocar picor.

Les zones més exposades al fred com les mans, els llavis i la cara s’han de cuidar molt en aquesta època per evitar ferides.

Què li passa a la pell exactament quan s’asseca? 

El que succeeix és que hi ha una disminució del reg sanguini, una disminució dels lípids o greixos de la superfície i això indueix a la fractura de les capes superficials de la pell.

Els nens, les persones grans, les persones que treballen a l’exterior i o tenen contacte amb l’aigua constantment són les persones més susceptibles de patir aquests tipus d’alteracions.

Com hem de preparar la pell pel fred?

Durant l’hivern aconsellem:

  • No prendre banys excessivament calents.
  • Utilitzar sabons sense detergent.
  • Hidratar molt bé la pell especialment per la nit.
  • Protegir, sobretot les zones més exposades al fred com la cara, les mans i els llavis, amb crema cada matí abans de sortir de casa per minimitzar l’impacte del fred.
  • Utilitzar guants, ulleres i barrets per protegir al màxim les zones exposades al fred.
  • Les persones i/o nens que solen patir brots de dermatitis atòpica o psoriasis, recomanem visitar el dermatòleg per recomanar-li el tractament més adequat en cada cas.

Protegeix la pell del fred

Amb la lliçó ben apresa, aprofita la promoció de la parafarmàcia de Pyrénées Andorra.

20% per la compra de 2 o més productes*

Productes dermo per a pells seques i atòpiques:
Cremes, locions, xampús i gels.
Cremes hidratants per a les mans, per als peus i per als llabis.

Nutrició:
Productes per reforçar les defenses i evitar els refredats.

*Promoció vàlida del 15 al 21 de febrer del 2019 en productes seleccionats de la parafarmàcia. No acumulable a altres promocions o descomptes.

; ; ;