Dissabte 21 de setembre de les 17 a les 19 hores Descobreix l'apassionant nova manera de jugar amb Lego

Si ets un fanàtic/a de Lego a Pyrénées estàs d’enhorabona. Hem organitzat una activitat perquè gaudeixis i visquis una nova experiència de la mà de 'Lego Hidden Side'. El dissabte 21 de setembre de les 17 a les 19 hores a la secció de joguines (1a planta) podràs jugar al Ghosts Hunt o també conegut com el joc dels caçafantasmes. 

Hidden Side™ inclou una sèrie de sets de construcció embruixats plens d'increïbles funcions i sorpreses secretes que, per si sols, proporcionen la divertida experiència de construcció i joc simbòlic. En activar l'app gratuïta de realitat augmentada, els models cobren vida i descobreixen un món ocult de misteris interactius i desafiaments per resoldre. Quan es combinen, cada món fa que l'altre sigui encara més divertit i irresistible. 

Com jugar al joc de Lego Hidden a Pyrénées? 

Et donarem un kit amb 20 fantasmes amagats físicament. La teva missió serà trobar els fantasmes per Pyrénées en menys de 15 minuts.

El guanyador/a tindrà un premi de Lego i els participants també. T’animes? T'esperem dissabte a la primera planta de Pyrénées Andorra de les 17 a les 19 hores. 

I per si no en tens prou, del 2 al 22 de setembre de 2019 trobaràs la col·lecció de Lego Hidden Side™ a la primera planta de Pyrénées Andorra. Una activitat que combina la realitat augmentada amb les maquetes físiques de Lego.