Novetats perfumeriaDescobreix les novetats dels productes Shiseido a Pyrénées Andorra

Synchro Skin Illuminator

Revolucionari il·luminador de llarga duració amb base d’aigua. Aporta lluminositat a qualsevol tonalitat de pell i un aspecte sa i vibrant a la pell cansada. Acabat natural i de llarga duració (8 hores). Sense oli ni alcohol.

S’aplica a sobre o a sota del fons de maquillatge o bé sobre la pell directament.

Cushion Compact Bronzer

Bronzejador natural que proporciona un to a la pell amb un aspecte saludable i lluminós. Color subtil amb un matís daurat i rosat.

Hidratació perfecte per a la pell. Duració de 4 hores.

Ritual Antiedat

Protegeix a la pell dels futurs signes de l’edat i ajuda a restaurar els que ja existeixen. Ajuda a combatre la pèrdua d’hidratació i sequedat, així com també et protegeix dels rajos UV i factors ambientals.

S’aplica al matí i al vespre després del sèrum habitual.

Ritual Antiarruges

Tractament avançat que lluita contra els signes prematurs de l’embelliment com la deshidratació, les línies fines i les irregularitats de la textura de la pell.

S’aplica al matí i al vespre després del sèrum habitual.

Ritual pell perfecte

Un tractament facial capaç de reactivar la pell i regenerar el sistema capil·lar sanguini de la pell del rostre. Ideal per resoldre múltiples alteracions cutànies com les vermellors, taques, tons irregulars, porus, arrugues i falta de lluminositat.

S’aplica al matí i al vespre després del sèrum habitual.

Ritual Reafirmant

Aquest és l’únic tractament capaç de reafirmar la pell des del seu interior per l’activació de dos tipus de cèl·lules mare (dèrmiques i hipodèrmiques). El seu efecte hidratant de 24 hores manté les zones més propenses a la sequedat en òptimes condicions.

S’aplica al matí i al vespre després del sèrum habitual.

Tots aquests productes els trobaràs a la secció de perfumeria dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra.