Descomptes, música i molt mésDies de la moda dona a Pyrénées

Pyrénées Andorra vol celebrar el Dia de la Dona i per això el divendres 8 de març coincidint amb aquesta data comença una campanya amb descomptes de la nova col·lecció, música i moltes altres sorpreses!

Si ets una apassionada de la moda i les últimes tendències aquest article t’interessa. Del 8 al 24 de març de 2019 vine a descobrir el descompte diari en moda dona.

Moda dona, sabates dona, llenceria, mitges, joieria, bijuteria, rellotgeria, ulleres, maletes, marroquineria, roba d’esports dona i calçat esportiu de dona.

Cada dia hi haurà descomptes diferents en les diferents seccions de moda de dona. Vine a descobrir-ho! **

Moda de dona
A la secció de moda de dona, de sabates dona, de roba d’esports dona i de calçat esportiu dona, podràs gaudir de la segona unitat al 40%* en la nova col·lecció. En marques i productes seleccionats.
Llenceria
20% de descompte en productes i marques seleccionades
Accessoris
20% de descompte en productes i marques seleccionades
Mitges i mitjons
3x2 en productes i marques seleccionades

**Descomptes aplicables al producte de preu més baix, per tiquet i per secció. No acumulable a altres promocions o descomptes. Descomptes en marques i productes seleccionats.

I el divendres 8 de març és un dia especial. És el Dia de la Dona.

Preparem uns còctels especials perquè puguis gaudir de la moda acompanyada d’un refresc excepcional.

I el divendres 8 de març, per una compra mínima de 10 € regalem a totes les dones una bossa amb encenalls de sabó de lavanda. (Fins a límit d’existències).

A més, el divendres 8 de març tots els empleats i empleades dels Grans Magatzems Pyrénées a les 11 hores faran una aturada de dos minuts per reivindicar els drets de les dones i sumar-se a aquest moviment.