Descobreix la marca de moda Dr. Bloom a PyrénéesDr. Bloom a Andorra

Del 30 de novembre al 6 de gener trobaràs a la primera planta, a la secció de moda de dona, complements i roba de la marca Dr Bloom. Hem entrevistat a la fundadora per conèixer de primera mà la marca que trobaràs amb un Espais Pop-Up a Pyrénées Andorra.


Com i quan neix Dr. Bloom?
Dr.Bloom neix el 2013 amb la voluntat de crear una marca alternativa a l’oferta que ja hi havia al mercat i que s’adapti a la vida d’avui en dia. Més esportiva, més acolorida, més qualitat i més ‘chic’.

Com són els vostres productes? 
Dr.Bloom és una marca d’esperit mediterrani: fresca i al mateix temps versàtil i amb estil. Busquem unir el confort del dia a dia amb la diversió. Dissenyem nosaltres els nostres estampats.

Cada mes presentem una nova col·lecció, tenim moltes històries per explicar. Ens agrada jugar amb la moda, amb l’escenografia i les experiències. Les nostres botigues són espais que estan en constant canvi.

Per què comprar Dr. Bloom?  
Les nostres peces de roba conviden a combinar estampats, colors i textures. Cada peça és única i valorem molt la qualitat dels teixits. Dissenyem els nostres productes i ens inspirem amb Barcelona, fabriquem a petits tallers d’Espanya i Europa.

Qui compra Dr. Bloom?
La dona Dr.Bloom és femenina, té personalitat, sap el que li agrada i el que vol. És una dona que viu la vida amb intensitat (amics, feina, fills, família i viatges) però sap trobar moments de pau en contacte amb la naturalesa i l’art. És una dona que sap gaudir de la vida i escull les peces de roba que representen i que l’acompanyen durant molt temps.