Descobreix la nova col·lecció de la popular marca londinenca Dua Lipa i Pepe Jeans s’uneixen per crear tendència

La nova col·lecció de Pepe Jeans arriba amb novetats! La cantant Dua Lipa i la popular firma de Londres han creat una combinació potent per marcar tendència aquesta tardor-hivern. Des de Pepe Jeans han volgut comptar amb Dua Lipa no només per formar part de la imatge de campanya sinó també per crear la nova línia. Una cantant amb personalitat i estil propi que vol celebrar el glamour i el poder de la dona amb aquesta col·lecció #DuaforPepe. 

La tendència d’aquesta tardor-hivern és una col·lecció explosiva i de fusió, on es mesclen les peces denim clàssiques amb un estil millennial i atrevit de l’artista britànica. El nou corner de Pepe Jeans impregnat de tocs de moda trobaràs el look que necessites per a totes les ocasions. 

A Pyrénées podràs descobrir els articles de la nova temporada. A més de la col·lecció de moda dona (1ª planta) també trobaràs el ‘total look’ ideal a la secció de moda d’home (planta baixa) i moda d’infants (1ª planta). Descobreix les novetats que tenim en exclusiva a Pyrénées Andorra.