Descobrim els productes KérastaseDurant la tardor...et cau més el cabell?

El cabell és una part del cos que ens pot aportar molta informació del nostre estat de salut. La pèrdua de volum és un dels principals problemes i és una consulta molt típica que es fa quan es va a la perruqueria o al saló de bellesa. Siguis home o dona. 

Sí que és veritat que en funció de l'època de l'any que és, tendeix a caure més o menys igual que les fulles dels arbres. Sovint ens preocupem perquè perdem molta quantitat de cabell però en realitat no l'estem perdent sinó que l'estem renovant. Tot i així, cal que ens cuidem el cabell i ens deixem assessorar per professionals. 


La contaminació, el ritme de vida, els trastorns hormonals i la dieta influeixen en l'aspecte del nostre cabell. De fet, l'alimentació encara que no ens ho creguem és clau per lluir una bona cabellera, ja que els cabells es nodreixen dels nutrients que ingerim.


Fins al 4 de novembre trobareu a la perfumeria de Pyrénées un nou espais Pop-Up. En aquest cas destinat a la cura del cabell, els parlem del Pop-Up de Kérastase.

Entre els productes trobareu la gamma Kérastase specifique anti caiguda, que ha estat creada per tractar tots els problemes relacionats amb el cuir cabellut com la sensibilitat, la picor, la caspa, la pèrdua de cabell i les arrels greixoses.

Si estàs preocupat perquè quan et pentines deixes la pinta plena de cabells o quan dorms deixes el coixí ple de pèls és el moment de buscar una solució.

I descobreix també el tractament de nutrició perquè el cabell estigui flexible i suau. D'aquesta manera aconseguiràs reconstruir la matèria interna del cabell afeblida per agressions químiques o mecàniques per tornar-li la seva força i solidesa.