Queviures de qualitatEl temple andorrà per als gastrònoms

Els Grans Magatzems Pyrénées d’Andorra la Vella sovint es comparen amb les Galeries Lafayette de França per l’abundància i la varietat de les seves seccions. De la mateixa manera, la planta de queviures de qualitat fa pensar naturalment en Le Bon Marché, la gran botiga de queviures de París.

En una superfície de 1.000 m2 a la segona planta de l’establiment, trobaràs nombrosos artesans i aprenents amb experiència. La botiga se centra en el savoir-faire dels oficis relacionats amb la carn i permet apreciar les habilitats de cada especialista. Aquesta institució gastrònoma andorrana posa a l’abast dels gourmets i els golafres més de 10.000 referències. Es tracta de productes excepcionals, rars o tradicionals de gastronomia muntanyenca en un univers que es caracteritza per la seva diversitat: queviures, peixateria, carnisseria, xarcuteria, formatgeria, pastisseria, fleca, espais de luxe, gastronomia italiana i ibèrica, llegums biològics, tes i cafès i, per descomptat, el celler.

Descobreix en imatges diversos «Artesans quotidians» d’aquest espai dedicat a la gastronomia... i, sobretot, no dubtis a venir a descobrir els productes excepcionals que t’oferim.