Fira del creuer el 3 d'octubre i Crazy Cruises durant l'octubre i novembre Els avantatges de fer un viatge en creuer


FIRA DEL CREUER
El dijous 3 d'octubre se celebrarà a la planta baixa de Pyrénées la Fira del Creuer de les 12 a les 20 hores. Descomptes especials i promocions i a més, podràs entrar en el sorteig d'un creuer.

Xerrades al Fòrum de la Fnac el dijous 3 d'octubre:

14 h Costa Cruceros presentació "Nou vaixell Costa Smeralda" a càrrec de Xavier Vicente.  

18 h Royal Carribbean presentació "Novetats 2019/20, El Allure of the seas arriba a Barcelona" a càrrec de Ricard Valdé. 

19 h Celebrity Cruises presentació "Novetats 2019/20, arriba la nova i espectacular classe Edge" a càrrec d'Artur Pecharroman. 


 

CRAZY CRUISES
I durant el mes d'octubre i novembre són els Crazy Cruises de Pyrénées. Volem que contractar el teu viatge amb creuer et surti més econòmic. Condicions especials a l'agència de viatges de Pyrénées.

Per a molts anar de viatge en creuer és una opció molt còmoda. Ho tens tot en un sol indret i a més, et va portant a diferents racons perquè si et ve de gust, visitis la ciutat. Si viatjar és sinònim de desconnexió i descobrir món, el creuer és una molt bona opció.

Anar de creuer pel Mediterrani, pels Fiords Noruecs i Capitals Bàltiques, pel Carib, per Sud-Amèrica, per Alaska i Canadà... i un llarg etcètera. Hi ha molts tipus de creuers però és bo saber escollir el creuer en funció de l'època de l'any que estem. Per exemple, és recomanable fer un creuer per l'hemisferi sud quan aquí és hivern. O a l'octubre i novembre segueix sent encara bona temporada per als creuers del mediterrani oriental, ja que el clima encara és prou bo i els preus són més econòmics. Hi ha moltes opcions, per això, et recomanem que consultis amb els professionals de l'agència de viatges.Anar en creuer és còmode i pràctic. Pots visitar vàries ciutats sense la necessitat d'haver d'estar fent i desfent maletes. Ni tampoc haver d'agafar vols i perdre el temps entre aeroport i aeroport. A més, mentre el vaixell estigui navegant podràs fer un munt d'activitats o bé relaxar-te en funció del que busquis.

Si ets dels que t'agrada fer aquest tipus de viatge ja sabràs de què estem parlant i si no ho has provat mai, ara és un bon moment per atrevir-te i descobrir aquest estil de viatge ja sigui amb la família, amb la parella o amb els amics. Aprofita els descomptes de la fira del creuer del 3 d'octubre o bé les promocions que s'allargaran durant els crazy cruises.