Descobreix quines destinacions són ideals per visitar fora de temporada Els avantatges de viatjar el mes de setembre

Anar de viatge al juliol i a l'agost sovint és sinònim de viatjar a indrets plens de gent de gom a gom. Sobretot a les zones de platja. Podríem dir que un 70% de les persones fan vacances durant l'estiu i això es converteix en què és temporada altíssima.

Hi ha qui prefereix viatjar al setembre, a l'octubre o al novembre o abans de les vacances de nadal. De fet és una opció molt intel·ligent sempre que puguis escollir perquè ja sabem que hi ha persones que les vacances sí o sí les han d'agafar durant els mesos d'estiu o per exemple les famílies que viatgen amb nens estan condicionades a les vacances escolars.

Viatjar al setembre té molts avantatges però bàsicament evitarem les aglomeracions i el preu del viatge ens pot sortir més econòmic.

Antigament sí que el mes de setembre ja començava a fer més fresqueta i no venia tant de gust escollir destinacions com zones costaneres però avui en dia el mes de setembre es podria dir que fa millor temperatura que el mes d'agost perquè no fa aquella calor angoixant. Com a conseqüència, no hi haurà tanta gent i podràs gaudir més de l'experiència.

I aquelles persones que són flexibles (100%) i poden viatjar a l'octubre o al novembre és un autèntic luxe perquè podran viatjar a destinacions que són preferiblement recomanables de visitar durant els mesos de temporada baixa aquí com per exemple Filipines, Argentina, Japó i Tailàndia, entre d'altres.

I per assessorar-te i organitzar-te el viatge que estàs buscant, el nostre equip de professionals encapçalat per Imma Codina, treballaran perquè el viatge dels vostres somnis es faci realitat. A més recentment hem incorporat a l'equip de Viatges Pyrénées a Manel Sànchez, conegut professionalment dins de l'àmbit de les agències de viatges amb una gran experiència que juntament amb l'equip actual format per Anna Andueza, Elisa Arroyo i Silvia Marginet.