Tornen els Beauty Days, la cita bianual que Pyrénées dedica a la bellesa personalEls BEAUTY DAYS arriben carregats de sorpreses

Tornen els Beauty Days, la cita bianual que Pyrénées dedica a la bellesa personal. Del 18 d’abril al 12 de maig de 2019 descobriràs les novetats de perfumeria i de maquillatge, i les podràs veure de prop durant les demostracions exclusives. Vols saber què necessita la teva pell? Saps quina línia de maquillatge s’adequa més al teu estil?

Tallers, demostracions i degustacions

T’esperem als Beauty Days. Escola de maquillatge, maquilladors professionals, esdeveniments exclusius, tractaments facials, tractament amb màscara led, diagnosi de la pell, degustacions de suc naturals a la perfumeria, degustació de tes Dilmah el dia 20 d’abril a partir de les 17 hores i el dia 9 de maig a les 18.30 h taller de cuina creativa amb Pili Borra. Veure l’agenda completa. Marca la cita a l’agenda!

És imprescindible reservar hora al telèfon 880 000 (ext. 260) per a assistir a qualsevol d’aquests esdeveniments.

El joc de la ruleta

Si compres a la parafarmàcia o a la perfumeria durant els Beauty Days, pots participar al joc de la ruleta i tenir la possibilitat d’endur-te un premi: tractaments, berenars a la Bohème, productes, sessions de maquillatge i molt més.

Consells i trucs

A la revista en línia de Beauty days trobaràs consells per utilizar els pintallavis, et detallem alguns trucs de maquillatge i parlem del concepte slow life i et donem alguns consells per viure més tranquil I relaxat. Veure la revista.

I et regalem 300 €

Al final de la revista podràs descobrir com guanyar 300 €. És molt fàcil.

Descomptes

Durant els Beauty Days per ser client de Targeta Pyrénées, tens un 10% de descompte addicional a la perfumeria i a la parafarmàcia en productes senyalats. Trobaràs el cupó a l’APP.