Ganivets pensats per a la recol·lecta de vegetalsEls ganivets Urban Farmer de Wüsthof a Pyrénées

La nova sèrie de ganivets Urban Farmer de Wüsthof ja están disponibles a Pyrénées, a la secció de la llar a la tercera planta.

Wüsthof és una marca de ganivets alemanya coneguda i popular d'utensilis de cuina dins de l'àmbit de la gastronomia i la cuina professional. Les fulles dels ganivets estan fets d'acer inoxidable fos a 1200ºC, de manera que deixa un angle perfecte per potenciar el tall.

Des de fa 200 anys que aquesta empresa es dediquen al forjat de ganivets de cuina i els anys d'experiència els han permès ampliar la visió a l'hora de tallar els aliments en l'àmbit culinari. 

Descobreix la nova gamma Urban Farmer 

Els ganivets Urban Farmer són especials per horticultura. Es tracta d'una gamma minimalista amb eines perfectes pel cultiu i la recol·lecta de vegetals. Ideals per a xefs detallistes que busqueu assegurar la presència de vegetals frescs en els vostres plats.

Els mànecs dels ganivets sèrie Urban Farmer estan fets de fusta, fabricats amb acer inoxidable amb un alt contingut de carboni. A més són còmodes d'agafar i segurs quan estan molls.