promoció ideal per a perdre pesEl Nadal t’ha passat factura?

Quan comencem el nou any, ens marquem nous propòsits, és un clàssic. Com per exemple, ens assegurem a nosaltres mateixos que anirem al gimnàs, que menjarem sa, que no malgastarem i un llarg etcètera. De fet, moltes vegades aquests propòsits s’acaben materialitzant encara que sigui per poc temps.

Quan vas al gimnàs, els primers mesos de l’any, sobretot el gener, està ple de gom a gom, gairebé has de fer cua per utilitzar el material o esperar que quedi alguna cinta lliure per posar-te a córrer. Després de molts àpats d’excessos i de llargs sobretaules cal tornar a estar a punt i començar, encara que sigui aviat, amb l’operació “bikini” i posar-te en forma.

Els tractaments de la parafarmàcia t’ajudaran a posar-te a to i recuperar-te del Nadal. I els tractaments que oferim a la cabina d’estètica de la tercera planta de Pyrénées t’ajudaran.

Recupera’t del Nadal amb Pyrénées

T’ho posem molt fàcil. Sabem que és molt difícil perdre aquests dos o tres quilets que hem guanyat sense gairebé ni adonar-nos-en i per això, la parafarmàcia de Pyrénées comença l’any amb una promoció ideal per a perdre pes.

 
  • 20% per la compra de 2 o més productes en totes les cremes anticel·lulítiques i reafirmant, complements nutricionals per a la pèrdua de pes, colesterol i productes détox.
  • 10% de descompte addicional a la cabina d’estètica.

*Promoció vàlida del 18 al 27 de gener del 2019 en productes seleccionats de la parafarmàcia. No acumulable a altres promocions o descomptes.

** En tractaments seleccionats.