La formatgeria, la carnisseria, la xarcuteria i la peixateriaEls productes frescos, el nostre ADN

Els productes frescos de Pyrénées Andorra són l’excel·lència, són l’exclusivitat, són delícies per al paladar. Descobriu les últimes novetats a la secció d’alimentació. 

LA FORMATGERIA

Si us agrada la burrata no us podeu perdre els productes de la marca Artigiana. De la millor llet de les granges del territori de Putignano, estrictament controlada i processada crua per no alterar les seves propietats nutricionals. 

El formatge Pecorino trufat és un producte gurmet per excel·lència. S’elabora amb llet d’ovella envellida, a la qual s’afegeix la tòfona mitjançant diverses injeccions.

LA CARNISSERIA

Descobriu la millor tradició de la carn vermella basca, Txogitxu a Pyrénées Andorra.  

L’ideòleg de Txogitxu i carnisser de naixement, Imanol Jaca, assegura que:

"Els bascs som l'únic poble del món que, després de gairebé 100 anys, cuinem les vaques de 18 anys amb greix sense límit. La nostra cultura és similar a la de la tonyina al Japó"

LA XARCUTERIA

Sabíeu que el color de la brida del pernil t’indica la qualitat del producte?

D’espatlles i pernils n’hi pot haver de fins a quatre varietats, i per distingir-ne les qualitats s’utilitzen els colors. 

Trobem el color negre, que serveix per indicar que el pernil prové del porc de raça ibèrica 100% i s’ha alimentat de gla i herba. La brida vermella, verda i blanca prové del porc de raça 50% ibèrica (pare Duroc i mare Ibèrica). En el cas de la vermella, s’ha alimentat de gla i herba, la verda, no s’ha alimentat de gla i la blanca, han estat alimentats amb pinsos i han crescut en granja. 

LA PEIXATERIA

Sabíeu que un equip de professionals es desplaça diàriament a Barcelona per comprar el peix?

Un procés de compra directe. El producte fresc és la nostra prioritat. Seleccionem el millor peix i el pugem a Andorra perquè en només cinc hores el puguis estar comprant a la nostra peixateria. 

I del 17 de setembre al 4 d'octubre del 2020, no deixis escapar les ofertes del 3x2.

 

Veure el catàleg