Els productes frescos de Pyrénées Andorra són l’excel·lència, són l’exclusivitat, són delícies per al paladar. Descobriu les últimes novetats a la secció d’alimentació.
Si us agrada la burrata no us podeu perdre els productes de la marca Artigiana. De la millor llet de les granges del territori de Putignano, estrictament controlada i processada crua per no alterar les seves propietats nutricionals.
El formatge Pecorino trufat és un producte gurmet per excel·lència. S’elabora amb llet d’ovella envellida, a la qual s’afegeix la tòfona mitjançant diverses injeccions.
Descobriu la millor tradició de la carn vermella basca, Txogitxu a Pyrénées Andorra.
L’ideòleg de Txogitxu i carnisser de naixement, Imanol Jaca, assegura que:
"Els bascs som l'únic poble del món que, després de gairebé 100 anys, cuinem les vaques de 18 anys amb greix sense límit. La nostra cultura és similar a la de la tonyina al Japó"
Sabíeu que el color de la brida del pernil t’indica la qualitat del producte?
D’espatlles i pernils n’hi pot haver de fins a quatre varietats, i per distingir-ne les qualitats s’utilitzen els colors.
Trobem el color negre, que serveix per indicar que el pernil prové del porc de raça ibèrica 100% i s’ha alimentat de gla i herba. La brida vermella, verda i blanca prové del porc de raça 50% ibèrica (pare Duroc i mare Ibèrica). En el cas de la vermella, s’ha alimentat de gla i herba, la verda, no s’ha alimentat de gla i la blanca, han estat alimentats amb pinsos i han crescut en granja.
Sabíeu que un equip de professionals es desplaça diàriament a Barcelona per comprar el peix?
Un procés de compra directe. El producte fresc és la nostra prioritat. Seleccionem el millor peix i el pugem a Andorra perquè en només cinc hores el puguis estar comprant a la nostra peixateria.