La combinació entre la tradició japonesa i l’avanç científic Els secrets de bellesa japonesa

Cuidar-se per dins i per fora és fonamental. Shiseido aconsegueix els objectius que et proposis amb el ritual de bellesa japonès. Si els vols descobrir, segueix llegint! 

El secret de bellesa japonès es caracteritza per ser intrínsec i delicat, motivat per la constant innovació. Sabíeu que el Japó és el país amb major consum per càpita de productes de cosmètica? I sabíeu que s’ha convertit en el reflex i el punt de mira d’Occident per aprendre l’esperit de cuidar la pell?

Marques japoneses com Shiseido aposten i creuen en la innovació i la tecnologia com a forma de fer. La marca de cosmètica nipona treballa en tres pilars fonamentals: funcionalitat, sensibilitat i seguretat en els seus productes. Precisament el concepte J-Beauty fusiona tecnologia, naturalesa, tradició i modernitat. 

Amb més de 145 anys d’història, la marca japonesa treballa amb quatre secrets de bellesa japonesa: el poder dels ingredients actius de la naturalesa combinats amb la ciència més innovadora, la riquesa de l’origen i l’emoció dels colors. 

Trobaràs els productes de Shiseido a la planta baixa, a la perfumeria. Les nostres professionals t’assessoraran en funció del tipus de pell i les necessitats que tinguis.