Més de 500 articles en promoció Emporta-te'n 3 i paga'n dos

Tornen els articles en promoció d'alimentació, tornen els dies de 3x2. És hora de tornar a omplir fins dalt el rebost i la nevera. Del 19 de setembre al 6 d'octubre del 2019 podràs gaudir de promocions del 3x2 en centenars de productes. 

Fes clic per veure el catàleg amb les promocions. 

Aprofitem per parlar-vos de la nostra fleca. Us expliquem com fem el pa...

Espícula, el pa autèntic 

Menjar pa amb oli i sal i no necessitar res més per acompanyar. Això només passa si el pa és bo i autèntic. El pa d’Espícula, la fleca de Pyrénées és el pa de sempre. Et desvetllem els secrets més ben guardats del nostre pa. 

-La llarga fermentació: la fermentació és el secret que fa que un pa sigui mediocre o un gran aliment. Tot el que la massa faci durant la fermentació ja no ho ha de fer el nostre intestí, reduint especialment els nivells de sucres i de gluten.

-La nostra massa mare: La massa mare era l’únic ingredient amb el qual podien fer pa els nostres avantpassats perquè no hi havia llevat. 

-No és una farina qualsevol: I és que tota la farina integral ens la fem nosaltres mateixos diàriament en el nostre molí de fusta. Com que la farina és fresca, sense reposar, tant a nivell nutricional com de sabors és molt superior. 

-És un pa saludable: Perquè un pa sigui considerat un aliment saludable ha de complir tres premisses: aportació nutricional rellevant i variada, fàcil digestió i alt poder saciant.

Sabies que és la fleca salvatge? És un concepte divertit que es refereix a un forner que es deixa enrere la química i els additius, per tornar a caure als braços de la naturalesa. Abandonem també allò estàndard per tornar a allò autòcton, de proximitat.