Pyrénées Stories

Ens endinsem a la cuina italiana

Degustacions i taller de cuina

La gastronomia italiana és molt coneguda arreu perquè anem a on anem del món trobem un restaurant italià. La pasta, la pizza, l’antipasti i els dolços com el tiramisú són per excel·lència els plats d’aquest país mediterrani. 

La cuina italiana és molt extensa i variada i en funció de la regió que visitis trobaràs un tipus de producte o un altre. És tracta d’una cuina amb fort caràcter tradicional i també molt propera a la nostre, a l’andorrana i la catalana. 

Entre els plats estrella trobem la pasta. N’hi ha de moltes formes, incloent les farcides, i s’acompanyen de salses ben diferents. La pizza i la focaccia també és un must de la cuina italiana. Partim de la més senzilla que porta tomàquet i formatge fins la més original que marida ingredients. 

No podríem parlar de la gastronomia italiana i no fer referència als formatges. La burrata per exemple és un plat ideal per als amants del formatge. 

 

Del 2 al 8 de març es fan les jornades gastronòmiques d’Itàlia a Pyrénées Andorra. 

 

Cuina italiana als restaurants

Cada dia trobaràs una varietat de plats de la cuina italiana als diferents restaurants del centre:

cada dia plats italians:
plat de dia -  6,75 €
pasta del dia - 5,25 €

Menú italià per 11 € ( plat italià + postre + copa de vi )

Varietat de plats calents italians
formatges i embotits italians, amanides italianes i molt més.

 

El dimecres 4 de març taller de cuina a la secció de la llar (3a planta) 

De les 18 a les 19 hores, un cuiner que t’ensenyarà a preparar un deliciós fals risotto de xampinyons i el tradicional postre italià tiramisú. 

Viu una autèntica experiència gastronòmica italiana 

Degustació de productes Negrini a la secció de xarcuteria (2a planta) 

El 6 i 7 de març de 11 a 13 hores i de 18 a 20 hores. 

Degustació de productes Negrini a la zona de restauració (3a planta)

 El 6 i 7 de març de 13 a 15 hores.