Descomptes en papereria Ens preparem per a la tornada a l'escola

Després d'un any ben diferent i després de molts mesos sense trepitjar les aules ens hem de preparar per la tornada a l'escola al setembre.

Institucions i centres educatius treballen per poder obrir les seves portes al setembre adaptant-se a la nova normalitat. Tant professors, com alumnes com els pares desitgem que així pugui ser per poder començar a adpatar-se a la nova rutina. 

Els nens i les nenes, al setembre, si tot va bé, tornen a les aules per retrobar-se amb els professors, els companys i també amb el material escolar, els llibres i els jocs.

Material escolar al millor preu 

A Pyrénées Andorra trobaràs tot el que necessites perquè els petits de la casa puguin començar l’escola i ho tinguin tot a punt. A tots i a totes ens agrada estrenar material escolar quan comença el curs. A la Fnac Andorra i a la planta baixa trobaràs tot el que necessites. Estoigs, colors, retoladors, llibretes, llibres, quaderns, motxilles i molt més. Un espai dedicat exclusivament a material escolar.

Com sempre, a la secció de moda nens trobaràs vambes, pantalons, xandalls, samarretes i jaquetes per equipar-los.

DESCOMPTES PER LA TORNADA A L'ESCOLA 

Del 24 de juliol al 13 de setembre de 2020, 10% de descompte en material de papereria. No s'acomula el 5% descompte de soci de la Fnac.