20%* de descompteÉs hora d'abrigar-se

Quan arriba la tardor i, amb ella, el fred, renovem l'armari i recuperem els jerseis i la roba d'abrigar de la temporada passada. I és que el fred cada vegada més arriba de cop a conseqüència del canvi climàtic. Per això cal posar-nos al dia i tenir l'armari a punt per fer front a una nova temporada de fred i neu.


És molt important disposar d'una bona jaqueta perquè ens aïlli de les inclemències meteorològiques i si és resistent a l'aigua millor perquè d'aquesta manera ens assegurarem que si és waterproof, l'aigua no cali i ens acabem posant malalts.

La nova col·lecció arriba carregada de novetats. Quan doneu una volta per la secció de moda dels Grans Magatzems Pyrénées Andorra veureu que les jaquetes estil "vestit" es porten molt. I, de fet, és una grandíssima elecció perquè t'assegures que els ronyons et queden ben protegits i no se't colarà el fred.

Si tenim una bona jaqueta, ja tenim molt guanyat però no s'han d'oblidar els complements. Una bona gorra, els guants, la bufanda, les orelleres...No podem perdre detall.

Sense oblidar-nos d'un bon calçat. Diuen que pels peus és per on s'agafa el fred. Si tenim les extremitats congelades, tindrem el cos congelat. Per això és important que tingui una bona sola i ens aïlli del fred del terra o de la neu.
 

Promoció

 

Del 31 d'octubre al 17 de novembre, 20%* de descompte en roba d'abrigar i accessoris per la compra de la nova col·lecció AW19 a la secció de dona, sabates de dona, secció d'home, sabates d'home, secció de nens, sabates de nens, accessoris tèxtils i esport. 

*Excepcions esquí, Purificación García, Gallery, Escada, Caroll i Brownie. No acumulable a altres promocions o descomptes.