JUNY, JULIOL I AGOSTExposició de l’obra de Jordi Rollán a Andorra

Els Grans Magatzems Pyrénées Andorra són molt més que un centre comercial. De l’1 de juny al 31 d’agost Pyrénées acollirà l’exposició de pintures de l’artista Barceloní, Jordi Rollán.

S’exposaran a les diferents plantes del centre comercial d’Andorra la Vella una dotzena d’obres d’art de Rollán. L’exposició de Jordi Rollán estarà oberta al públic i es podran comprar els quadres amb el seu certificat d’autenticitat corresponent.

Coneixem el pintor...

Amb només 14 anys, Jordi Rollán va decidir que volia dedicar-se a la pintura i va començar a formar-se a l’Escola d’Arts i Oficis Artístics de la Llotja i al Reial Cercle Artístic de Barcelona.

La primera exposició individual que va preparar a la Sala Jaimes de Barcelona va ser 12 anys després d’iniciar els seus estudis d’artista. La temàtica principal de la seva obra és la família i la figura femenina en particular.

La trajectòria pictòrica de Rollán és molt extensa i es distingeix per plasmar l’harmonia mitjançant les formes i els colors, a mig camí entre l’abstracció i la figuració. Aquest any ve marcat per la celebració del seu 50è aniversari com a pintor.

Durant més de 50 anys, Rollán ha participat a les millors col·leccions internacionals i durant el mes de juny, juliol i agost trobaràs les seves obres exposades a Pyrénées Andorra.