entrevistaExposició #lasversace de Flavio Muñoz

L’artista del país, Flavio Muñoz, ha preparat una exposició d’art exclusiva per a Pyrénées. Del 7 de març al 7 d’abril podreu visitar els seus treballs que estaran exposats a la Bohème (3a planta).

Per conèixer millor l’artista, hem volgut entrevistar-lo.

-En què t’inspires per fer aquests quadres?
Aquesta exposició titulada #lasversace es basa en les meves vivències compartides amb la Gema Sansa, una persona molt important a la meva vida.

-Quin significat tenen?
La temàtica dels quadres són les xarxes socials i el consumisme exagerat. He volgut plasmar la incoherència social: per una part denunciar la frivolitat d’aquest món i per altra confessar-me víctima de les xarxes.

-Quines tècniques utilitzes?
Utilitzo la tècnica mixta, és a dir, no em fa por experimentar, m’encanta crear els meus propis colors i crear textures. Utilitzo pintures acríliques i ornamentació per donar volum a les meves obres, no segueixo cap patró.

-Qualsevol moment és bo per pintar?
Crec que sí, no crec que necessiti moments d’inspiració, ni retirar-me per poder inspirar-me. Jo quan vull pintar, pinto. No m’importa ni el moment, ni la companyia, simplement sento que tinc ganes de pintar. Hi ha moments del dia que em ve alguna idea al cap i el que desitges és arribar a casa per poder plasmar-la en un llenç, i d’altres dies que no tens ganes, crec que és com tot.

-Com et defineixes com artista?
Això seria millor preguntar-li a la meva parella, l’Óscar, que ell és qui em suporta (riu). Sóc una persona molt creativa, pinto, dissenyo ... Tinc la necessitat de crear en tot moment, i això a vegades fa que siguis una mica insuportable, ja que no et paren de passar coses pel cap i és impossible de controlar i això a vegades és una frustració amb tu mateix per no arribar.

-Quin estil tens?
Es podria definir com figuratiu. Sóc autodidacta i actuu en plena llibertat. El meu únic referent són les meves vivències, no segueixo cap patró pictòric.

-Quants quadres hi haurà a l’exposició? Preus aprox?
 Aquesta exposició consta de 20 obres realitzades per a aquesta exposició i els preus van de 300 € a 700 €.

-Trajectòria com artista?
La meva primera exposició va ser el 2001 aquí a Pyrénées a l’Hiperart. Després d’aquesta, he exposat també al CAE d’Escaldes-Engordany, a la fira d’art "Art Now" de Miami, a la fira d’art "Brigde" de Nova York, a la Fira d’Art Shanghái a Boston, a Strasburg, entre altres exposicions. La veritat és que em fa especial il·lusió tornar a exposar a Pyrénées 18 anys més tard.