Més de 12 milions de tones de residus acaben als mars i als oceans impactant contra el medi ambientFem costat al medi ambient

Hem de respectar la natura i el nostre planeta perquè només en tenim un. Quantes vegades sentim a parlar que hem de reduir el plàstic i que hem de protegir el medi ambient? Moltíssimes. Però no sempre fem cas. Tot i així, cada vegada hi ha més empreses que se sumen a aquesta iniciativa i estan més conscienciades.  Si volem que els nostres descendents gaudeixin del Planeta, l’hem de cuidar. 

Els oceans són els pulmons del món i és curiós i inversemblant que també sigui el major abocador d’escombraries. Més de 12 milions de tones de residus acaben als mars i als oceans impactant contra el medi ambient. 

Algunes marques de perfumeria ja han posat fil a l’agulla per protegir el medi i vetllar per la sostenibilitat. És el cas de Loewe que amb la seva nova fragància Loewe Agua 44.2 s’uneixen amb l’Associació Ambient Europeu en el projecte ‘Neteja internacional de les costes’. 

Clarins també és un clar exemple de marca que vetlla per protegir el medi ambient. Els tractaments solars de Clarins protegeixen la pell i el medi ambient de manera natural. Els productes estan elaborats amb fórmules que respecten els corals i estan enriquits amb extracte de plantes.  

A més, Clarins fa costat a l'ambiciós projecte 'Plastic Odyssey', un catamarà impulsat exclusivament gràcies a l'energia dels residus plàstics recollits durant les seves travesses. 

Clarins són respectuosos amb el medi ambient i per això els seus envasos són ecològics. Els envasos són elaborats únicament amb plàstic reciclat i els papers i les capses dels productes són paper procedent de boscos de gestió sostenible.