dijous 4 d'octubre de les 17 a les 21 hores al GrillFira del Creuer a Pyrénées Andorra

Viatges Pyrénées organitza el dijous 4 d’octubre la Fira del Creuer, un esdeveniment que se celebra cada any per tal de mostrar les ofertes i promocions de les principals navilieres. Escull el creuer de les pròximes vacances (sortides durant el 2019) a la Fira del Creuer de Pyrénées, que tindrà lloc al Bufet el Grill (3a planta) de les 17 a les 21 hores.

I si finalment no t’acabes de decidir a la fira, no deixis escapar l’oportunitat amb els Crazy Cruises. Fins al 30 de novembre, les companyies de creuers oferiran descomptes especials a Viatges Pyrénées.

A la Fira trobaràs Costa Cruceros, Azamara Club Cruises, Celebrity Cruises, Holland America Line, MSC Cruceros, Norwegian Cruise Line, Politours River Cruises, Pullmantur Cruceros, Seabourn Cruise Line i Royal Caribbean.

Visita’ns a la Fira o durant els Crazy Cruises a la nostra agència de viatges d’Andorra la Vella i dissenyarem el viatge a la teva mida.

És el moment de fer un creuer!

Raons per fer un creuer

  1. Vacances d’autèntica relaxació. No t’hauràs de preocupar de res. Només de preparar la maleta i pujar al vaixell. No hauràs de patir per res, ni per escollir el restaurant on menjar, ni per aparcar el cotxe, ni fer i desfer la maleta quan canviïs de país, ni decidir la ruta del viatge. Des del primer moment que siguis a bord, ja estaràs de vacances!
  2. Tot en un sol lloc. Tindràs el restaurant, l’espai d’oci, la zona de relaxació i tot el que necessitis allà mateix. Si et ve de gust, podràs visitar les ciutats de la ruta. I sinó, l’alternativa, descansar al vaixell.
  3. Per a tothom. És un viatge per a totes les edats. Els petits de la casa s’ho passaran d’allò més bé participant en les activitats de lleure que s’organitzen i els adults podreu gaudir d’altres luxes. Petits i grans trobaran alguna activitat que s’adeqüi als seus gustos.
  4. Desconnexió. Desconnectaràs del dia a dia.
  5. Varietat de països. Visitaràs diferents ciutats de la ruta sense necessitat de fer llargues esperes als aeroports o a les estacions de tren.
; ; ;