Consell per cuidar les plantes i les flors durant l’estiu La floristeria de Pyrénées

Sembla que les flors costen de regalar. Hi ha algunes efemèrides predeterminades que tothom té molt clar que s’ha de regalar flors com per exemple Sant Jordi però tret d’aquest dia i algun dia més costa fer aquest tipus de regal. 

Amb les flors pots transmetre molts sentiments. Pots demanar perdó, pots donar les gràcies, pots agrair, pots celebrar i fins i tot pots enamorar. És un regal molt especial i únic. Ningú més tindrà aquell ram de flors que regalis. A més, les flors donen vida i color a les llars. En definitiva, és una opció de regal ideal per fer en qualsevol moment de l’any. 

EL TRUC ideal per cuidar les plantes i les flors durant l’estiu 

Les altes temperatures també afecten les plantes i les flors i sembla que no però també se’n ressenten. Per això hem cregut oportú donar-vos alguns consells per mirar d’allargar la vida al ram de flors que t’han regalat o a la planta que portes tot l’any cuidant. 

Plantes:
A l’hora de regar les plantes, és ideal polvoritzar amb aigua sense tocar la fulla verda.

Flors:
Per mantenir rams de flors es recomana posar aigua molt freda cada dia o glaçons.
També ajuda que aneu tallant les tiges dels rams perquè l’aigua pugui anar entrant bé per la tija i la mantingui fresca. 

A la tercera planta de Pyrénées, al restaurant de la Bohème, trobaràs la floristeria de Pyrénées. Compra el ram que més t’agradi i si vols que te’n fem un amb els colors que més desitges o vols una planta que no la tenim, demana-la per encàrrec.