fnac al Pas de la casaFnac obre la segona botiga a Andorra

Fnac Espanya, distribuïdora de productes culturals, d’oci, tecnologia i llar, ha obert la seva botiga número 36 al Pas de la Casa, Andorra, aquest dimarts 30 d’octubre de 2018.

Fnac Pas de la Casa està ubicada a la quarta i cinquena planta del Centre Comercial Pyrénées de la localitat, i té una superfície de 1.000 metres quadrats repartits en les dues plantes. És la quarta botiga de Fnac Espanya en règim de franquícia. El franquiciat, Grup Pyrénées, compta amb més de 70 anys d’història i és l’empresa líder en retail del Principat.

A la Fnac Pas de la Casa, els clients podran trobar una gran oferta en televisió i so, fotografia, informàtica, telefonia, marxandatge, mobilitat urbana, música, llibres i cofrets experiència. A més, disposarà d’un espai dedicat a Fnac HOME, la nova categoria de productes per a la cuina, la llar i la cura personal de la companyia.

A més dels productes disponibles a la botiga, gràcies a l’estratègia OneChannel de Fnac els clients de la Fnac Pas de la Casa podran recollir en 72 h més de 500.000 referències de llibres, més de 800.000 referències en cinema i música, més de 500.000 de producte tecnològic i més de 9.000 en gaming.

La botiga oferirà una àmplia gamma de serveis que acompanyaran la venda del producte, com la clínica micro, que permetrà que el client surti amb el seu ordinador o telèfon amb tot el necessari per al seu ús, multigarantia Fnac, una extensió de garantia per als ordinadors, càmeres, televisors, equips Hi-Fi i productes multimèdia, assegurança de trencament de pantalla, amb la qual cobrim els trencaments accidentals de les tablets, smartphones i altres dispositius, etc.

A la Fnac Pas de la Casa arribaran totes les novetats tecnològiques i culturals del mercat europeu, com en el cas d’Andorra la Vella.

Aquesta nova apertura forma part del pla d’expansió de la companyia, impulsat el 2016, amb el qual ampliarà la seva presència a Espanya fins a arribar a les 50 botiges el 2021.