Pyrénées Stories

El Grup Pyrénées es tenyeix de rosa

Diverses accions visibilitzen el Dia Mundial Contra el Càncer de Mama

En motiu del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, que se celebra cada 19 d'octubre, el Grup Pyrénées ha posat en marxa diverses accions a nivell intern i extern per visibilitzar la lluita contra la malaltia. Així, s'han repartit entre tots els empleats mascaretes de color rosa per fer més present aquesta celebració reinvindicativa i tots els establiments del Grup Pyrénées llueixen a l'entrada un gran llaç rosa que dona la benvinguda als clients. A través d'un comunicat intern, també s'ha animat tot l'equip a que es faci una foto amb la mascareta rosa i la pengi a les xarxes socials o la comparteixi entre els seus contactes per recordar aquesta data assenyalada.

Accions solidàries

A banda de les accions amb els treballadors, els grans magatzems Pyrénées vendrà, durant tot el dia, la Polsera Solidària de l'Associació Andorrana contra el Càncer (Assandca), que s'ha creat expressament per a aquest 19 d'octubre. L'accessori té un preu de 9 euros i tots els beneficis recaptats es destinaran als serveis habituals d'Assandca destinats a vetllar pel benestar dels pacients afectats de càncer i de les seves famílies, i això inclou l'assessorament, els desplaçaments i allotjaments quan el pacient ha de fer el tractament fora del país, el suport psicològic, tatuatge de l'aurèola i mugró en el cas que l'afectat/da ho vulgui, microblading, etcètera.

Però les accions conjuntes d'Assandca amb Pyrénées no acaben aquí, perquè el pròxim diumenge 24 d'octubre, l'entitat durà a terme la tradicional caminada contra el càncer, de la qual el Grup Pyrénées i la Fundació Jacqueline Pradère en són patrocinadors. Es pot comprar la samarreta al Servei d'Atenció al Client de la quarta planta dels grans magatzems. L'aportació és solidària. S'entregarà la samarreta i la mascareta que els participants hauran de vestir durant el trajecte.